PALVELUMME

Hoidamme taloushallintosi tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja vaivattomasti.

Sähköinen taloushallinto on kokonaisuus, joka mahdollistaa ajantasaisen tiedon hyödyntämisen kaikessa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Toiminnassamme keskeistä on tarkasti asiakkaan tarpeisiin soveltuva henkilökohtainen palvelu ja toimitusvarmuus. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja neuvoa kaikissa taloushallinnon asioissa.

Tuotamme tilitoimistopalvelut nykyaikaisesti sähköisellä taloushallinto-ohjelmistolla, mikä mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Rakennamme sopivan palvelukokonaisuuden, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä tärkeimpään eli ydinosaamisesi tuottamiseen ja liiketoimintasi kehittämiseen. Helppokäyttöinen ja asiakasystävällinen ohjelmisto mahdollistaa reaaliaikaisen taloushallinnon missä ja milloin tahansa.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Sähköinen taloushallinto on asiakkaan ja tilitoimiston yhteinen talousjärjestelmä, joka ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Näin säästämme aikaa, vaivaa ja myös rahaa. Kaikki tieto on saatavilla reaaliaikaisesti, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa nettiyhteyden äärellä. 

Sähköisten palvelujen käyttö on mahdollista nyt myös pienyrityksille. Tarjoamme helppokäyttöiset järjestelmäratkaisut kaiken kokoisille yrityksille ilman mittavia investointeja. Osto- ja myyntilaskujen käsittely on vaivatonta ja reaaliaikaista, minkä lisäksi kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat kätevästi samalla järjestelmällä. Kaikki raportit ovat luonnollisesti myös sähköisesti käytettävissä yrityksen johdon tarpeisiin, mikä tuottaa lisäarvoa yritykselle.


KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS

Tärkein tehtävämme on tarjota asiakasyrityksiemme johdolle todellinen mahdollisuus keskittyä yhtiönsä menestyksen kannalta olennaiseen. Toimimme asiakasyrityksillemme eräänlaisena strategisena kumppanina ja haluamme tuntea asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa myös henkilökohtaisesti. 

Sähköinen taloushallinto kattaa lakisääteisen kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi niin yrityksen osto- ja myyntireskontran kuin palkkahallinnon. Kuittien toimittamisen tilitoimistoon voit unohtaa mobiilisovelluksen avulla. Kirjanpidon lisäksi käytämme aikaa myös yrityksesi taloudellisen tilanteen analysointiin. Analysoimme, mitä yrityksesi luvut kertovat, ja niiden perusteella annamme asiantuntevia neuvoja, kuinka eri tilanteissa kannattaisi edetä.


PALKKAHALLINTO 

Palkanlaskenta kattaa palkkojen laskennan joko tehtyjen työtuntien mukaan tai kuukausiperusteisesti. Palkkalaskelmat lähtevät ohjelmistosta suoraan työntekijöille, ja palkkaraportit ovat sähköisesti yrityksen johdon käytettävissä. Finagon ohjelmistossa myös matka- ja kululaskujen käsittely onnistuu helposti sen tarjoaman erillisen matkalaskurin avulla. Tarvittavat ilmoitukset voidaan lähettää ohjelmiston kautta suoraan tulorekisteriin ja verottajalle.


Näiden pohjalta toteutamme kirjanpitosi, josta saat tulokset heti reaaliaikaisesti.

YHTEYSTIEDOT