Taloushallinto

Kirjanpito ja tilinpäätös

Tärkein tehtävämme on tarjota asiakasyritystemme johdolle mahdollisuus keskittyä yhtiönsä menestyksen kannalta olennaiseen. Toimimme asiakasyrityksillemme eräänlaisena strategisena kumppanina ja haluamme tuntea asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa hyvin.

Sähköinen taloushallinto kattaa lakisääteisen kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi niin yrityksen osto- ja myyntireskontran täsmäytyksen kuin palkkahallinnonkin. Kuittien toimittamisen tilitoimistoon voit unohtaa mobiilisovelluksen avulla. Kirjanpidon lisäksi käytämme aikaa myös yrityksesi taloudellisen tilanteen tarkasteluun. Analysoimme, mitä yrityksesi luvut kertovat, ja niiden perusteella annamme asiantuntevia neuvoja, kuinka eri tilanteissa kannattaisi edetä.

Kirjanpidon palvelut

 • Lakisääteinen kirjanpito
 • ALV-laskelmat ja kausiveroilmoitukset
 • Pää- ja päiväkirjat
 • Verotilin seuranta
 • OmaVeron täsmäyttäminen
 • Tilinpäätös
 • Tase-erittelyt ja liitetiedot
 • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu
 • Veroilmoitukset

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto on asiakkaan ja tilitoimiston yhteinen talousjärjestelmä, joka ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Näin säästyy aikaa, vaivaa ja myös rahaa. Kaikki tieto on saatavilla reaaliaikaisesti, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa nettiyhteyden äärellä. Sähköisten palvelujen käyttö on mahdollista nyt myös pienyrityksille. Tarjoamme helppokäyttöiset järjestelmäratkaisut kaiken kokoisille yrityksille ilman mittavia investointeja. Yrittäjälle osto- ja myyntilaskujen käsittely on vaivatonta ja reaaliaikaista. Myyntilaskujen laadinta ja ostolaskujen maksaminen onnistuvat ohjelmistossa muutamalla klikkauksella. Voit myös unohtaa kuittien ja papereiden säilyttämisen, sillä kuitit, laskut ja tositteet siirtyvät älypuhelinsovelluksella suoraan taloushallintojärjestelmään ja turvallisesti tallennettuun arkistoon. Kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat kätevästi samalla järjestelmällä. Tämän lisäksi kaikki raportit ovat luonnollisesti myös sähköisesti käytettävissä yrityksen johdon tarpeisiin, mikä tuottaa lisäarvoa yritykselle.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt yrittäjälle

 • 100-prosenttisesti paperiton
 • Ajantasainen tieto
 • Kaikki sähköisen taloushallinnon työkalut samassa paketissa
 • Hinnoittelu perustuu tositemääriin
 • Ilmoitukset suoraan verohallintoon ja tulorekisteriin
 • Mobiilisovellus: kuvaa kuitti ja voit unohtaa sen
 • Maksuton asiakaspalvelu

Sähköiset järjestelmät

Procountor

Procountor Taloushallinto on täysin sähköisen taloushallinnon mahdollistava ohjelmisto, joka on nopea ottaa käyttöön, vaikka kesken tilikauden. Sen avulla voit hoitaa mm. reskontran, yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin. Samalla sopimuksella käyttöösi myös kattavat sähköiset yhteydet muihin palveluihin. Työnjako voidaan sopia joustavasti eri prosessien osalta. Yhteistyömme on tällöin tiivistä, ja asiakas ja kirjanpitäjä pääsevät molemmat käsiksi reaaliaikaisiin talouslukuihin. Procountor tarjoaa kaikille asiakkailleen veloituksettoman asiakaspalvelun puhelimitse ja sähköpostitse, minkä lisäksi asiakkaat saavat käyttöönsä kattavan ohjekirjan ja ohjevideot. Tilitoimistolta käyttäjä saa myös koulutuksen ja tarvittaessa tukea ohjelmiston käyttöön. Yrittäjällä on mahdollisuus valita joko täysin sähköinen Procountor taloushallinto tai yksinyrittäjille erityisesti suunniteltu Procountor Solo.

Procountor taloushallinto

Kahdeksan syytä valita sähköinen taloushallinto:

 1. Kaikki taloustieto yhdessä paikassa
  Tallennettu tieto on samanaikaisesti kaikkien sitä tarvitsevien käytössä. Talousraportit ovat järjestyksessä ja helposti löydettävissä ja jaettavissa sähköisessä taloushallinnon ohjelmistossa. Säästät aikaa tiedon etsimisessä ja jakamisessa.
 2. Yhteiskäyttöisyys
  Yhteistyö tilitoimiston kanssa syvenee, kun molemmat käyttävät samaa ohjelmaa ja pääsevät käsiksi samoihin tietoihin. Kuitteja ja laskuja ei enää tarvitse toimittaa paperilla. Tilitoimisto pystyy tarjoamaan yrittäjälle entistä parempaa palvelua.
 3. Käytön vapaus
  Yrittäjänä pääset hoitamaan talousrutiinisi missä ja milloin tahansa etkä joudu odottelemaan työpöydän ääreen pääsemistä.
 4. Ajansäästö
  Taloushallinnon sähköistäminen poistaa kaksinkertaista työtä. Tiedot tallennetaan järjestelmään vain kerran. Tietojen tarkastamista, kopioimista ja siirtämistä ei enää tarvita. Yrittäjänä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.
 5. Jatkuva kehitys
  Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan senhetkisiä lain vaatimuksia, viranomaismääräyksiä ja yleistä taloushallinnon sähköistymiskehitystä
 6. Kustannustehokkuus
  Sähköinen taloushallinto on erittäin kustannustehokas ratkaisu yritykselle. Kalliita ohjelmisto- tai palvelinasennuksia ei tarvita. Ohjelmistosta veloitetaan käytön mukaan, ja käytön aloittaminen on helppoa.
 7. Käyttövarmuus
  Finago huolehtii ohjelmiensa ylläpidosta ja tietojen varmuuskopioinnista. Jo tämä yksistään säästää suunnattomasti aikaa ja vaivaa. Ohjelmistoa päivitetään säännöllisesti, eikä tämä vaadi käyttäjältä toimenpiteitä.
 8. Toiminnan tehostuminen
  Yrityksen asiakkaiden ja toimittajien valvonta nopeutuu, eikä laskutustietoja tarvitse enää hakea erikseen reskontrasta. Tämä mahdollistaakin kaiken tarpeellisen tiedon etsimisen missä vain.

Procountor Solo

Procountor Solo on pienille yksinyrittäjille suunniteltu monipuolinen ohjelmisto, jossa on mukana kaikki oleellinen mutta ei mitään turhaa. Sololla onnistuu niin laskutus kuin kirjanpitokin. Solo on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Ohjelmisto sopii toiminimen, ammatinharjoittajan ja pienen osakeyhtiön käyttöön silloin, kun kirjanpito tehdään maksuperusteisesti. Solo on yrittäjän apuna rahavirtojen hallinnassa. Yrittäjälle tärkeintä on rahan saaminen tilille. Saatavien kohdentaminen oikeisiin laskuihin ja tililtä lähtevän rahan kohdentaminen kirjanpidossa voi olla joskus hankalaa. Solossa myynnit kohdentuvat viitenumerolla aina oikeisiin myyntilaskuihin ja ostot ohjataan oikeisiin ostolaskuihin. Loppuihin tilitapahtumiin kohdennetaan vain oikea kuvattu kuitti. Automaattista ja tehokasta! Kirjanpitäjä hoitaa kirjanpidon Procountorilla, yrittäjä oman osuutensa Sololla. Yrittäjä syöttää kaikki tulonsa ja kulunsa avustetusti oikein, ja kirjanpitäjä saa kaiken tarvitsemansa tiedon valmiiksi kirjanpito-ohjelmistoon

 • Teet ja lähetät myyntilaskut
 • Vastaanotat ostolaskut verkkolaskuina
 • Kirjaat postissa tai sähköpostissa tulleet laskut maksettavaksi
 • Voit kuvata yrityksesi kortilla maksamiesi ostojen kuitit

  Pyydä tarjous

  Täytä alle tietosi ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Saadaksesi mahdollisimman tarkan tarjouksen, täytä ainakin henkilöstömäärä sekä osto- ja myyntilaskujen määrä kuukaudessa.

  * Pakollinen kenttä