HINNASTO

Mitä se sitten maksaa?

HINNOITTELU­PERIAATTEEMME

Tarjoamme yrityskohtaisia yksilöllisiä palvelupaketteja kiinteillä kuukausihinnoilla, mikä auttaa asiakasta suunnittelemaan talouttaan paremmin, kun kuukausittainen lasku on aina etukäteen tiedossa eikä jokaisen kuitin tai palvelun kohdalla tarvitse pelätä lisälaskutusta. Sovimme palvelumme sisällön sinun toiveitasi kuunnellen ja suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun yrityksesi taloushallintoa varten.

Kirjanpidon hintaan sisältyy varsinaisen kirjanpitotyön lisäksi tilinpäätös ja veroilmoitus, jolloin hinta on aidosti kiinteä. Tavanomainen neuvonta ja verokonsultointi kuuluu aina tilitoimiston palveluihin. Tarkan hinnan saat täyttämällä tarjouslomakkeen.

Muutamia esimerkkikokokonaisuuksia kiinteistä kk-hinnoista:

KEVYT
Tositteet 10
Ei palkanlaskentaa
70€+alv
PERUS
Tositteet 40
Palkat 1
190€+alv
PLUS
Tositteet 200
Palkat 10
700€+alv

*Tositteisiin lasketaan mukaan myynti-, osto-, matka- ja kululaskut, palkkalaskelmat, myynti/tarjous- ja ostotilaukset, muistiotositteet, alv-laskelmat, viranomaisilmoitukset, joukkokirjeet ja maksumuistutukset. (Huom. ei normaalit tilisiirrot/pankkikorttimaksut)

Finagon Procountor-ohjelmiston käytöstä asiakas maksaa ohjelmistokustannukset erikseen käyttämiensä tositteiden mukaan.

    Pyydä tarjous

    Täytä alle tietosi ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

    Saadaksesi mahdollisimman tarkan tarjouksen, täytä ainakin henkilöstömäärä sekä osto- ja myyntilaskujen määrä kuukaudessa.

    * Pakollinen kenttä